Πριν ξεκινήσετε την εξόρυξη "mining" η επένδυση και trading κρυπτονομισμάτων π.χ. bitcoin, litecoin, ethereum κ.α. θα χρειαστείτε τα δικά σας ψηφιακά πορτοφόλια που μπορείτε να βρείτε στο Coinbase.

ΔΩΡΕΑΝ ΨΗΦΙΑΚΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ
Το π (Pi) είναι το νέο κρυπτονόμισμα που δημιουργήθηκε και αναπτύσσεται από το πανεπιστήμιο του Stanford. Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, μπορείτε να συμμετάσχετε στο beta για να κερδίσετε δωρεάν Pi και να συμβάλλετε στην ανάπτυξη του δικτύου του.
Αυτό που διαφοροποιεί αυτό το νέο κρυπτονόμισμα από τα ήδη υπάρχοντα είναι ότι δεν δεσμεύει μνήμη από τη συσκευή και δεν καταναλώνει μπαταρία. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να πατάτε το κουμπί της μια φορά το 24ωρο.
Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Pi network από το App store ή το Google play και ξεκινήσετε άμεσα.
Το Pi network είναι 100% ασφαλές και δεν κοστίζει.
Πρόκειται για μια εφαρμογή δωρεάν (χωρίς διαφημίσεις).
Το Pi (π) δεν έχει αξία σήμερα, όπως ακριβώς και το Bitcoin το 2008, αλλά θα μπορούσε να έχει αξία στο μέλλον. Εξάλλου η ομάδα πίσω από το Pi είναι συνδεδεμένη με ένα από τα πιο γνωστά πανεπιστήμια στον κόσμο.
Μετά από τρεις επιτυχείς κύκλους εξόρυξης 24 ωρών μπορείτε να γίνετε συνεργάτης και μπορείτε να δημιουργήσετε έναν κύκλο ασφαλείας με 3 έως 5 αξιόπιστα μέλη. Αυτό θα επιταχύνει και το ρυθμό εξόρυξης σας.
Επίσης μπορείτε να προσκαλέσετε φίλους σας και να διευρύνετε το δίκτυο.
Τα μέλη μπορούν να συμμετέχουν μόνο κατόπιν πρόσκλησης από άλλα μέλη. Μπορείτε να επιταχύνετε το ρυθμό εξόρυξης σας καλώντας άλλα μέλη να συμμετάσχουν χρησιμοποιώντας τον κωδικό σας.
Όσοι επιλέξετε να κατεβάσετε την εφαρμογή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό sovereign72 ώστε να ξεκινήσετε.
Κατεβάστε την εφαρμογή βάλτε κωδικό ενεργοποίησης το sovereign72 και αρχίστε να παράγετε δωρεάν νομίσματα!
( Επίσης μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή και από το link εδώ https://minepi.com/sovereign72 )


 

Το StormGain είναι μια πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτογράφησης για όλους.  Διαθέσιμο σε οποιαδήποτε συσκευή, το StormGain σάς επιτρέπει να ξεκινήσετε την εμπορία των πιο δημοφιλών και πιο κεφαλαίων κρυπτονομισμάτων , ή μπορείτε απλώς να αγοράσετε και να κάνετε cloud mining.

Το Gate.io είναι μια πλατφόρμα ανταλλαγής bitcoin που υποστηρίζει συναλλαγές BTC, LTC, Ethereum, Qtum και άλλων. Επίσης διαθέτει δωρεάν online πορτοφόλια γιά κρυπτονομίσματα.

 

Η Computta είναι μια εφαρμογή που δημιουργήθηκε από επαγγελματίες κρυπτογράφησης για να επιτρέψει σε οποιονδήποτε και σε όλους τους υπολογιστές να κάνουν ψηφιακά χρήματα για τους κατόχους τους στον αυτόματο πιλότο.

Αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε με υπολογιστή μπορεί να εγγραφεί, να κατεβάσει την εξαιρετικά απλή εφαρμογή έξυπνης εξόρυξης κρυπτονομισμάτων - όλα μέσα σε 5 λεπτά.

Λάβετε υπόψιν σας ότι η εφαρμογές σαν αυτή εντοπίζονται και αναγνωρίζονται από τα antivirus σαν ιοί στον υπολογιστή.

Το CryptoTab Browser είναι μια εφαρμογή που, σύμφωνα με τους συντάκτες της, επιτρέπει την περιήγηση στον ιστό κατά την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων. 

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα πρόγραμμα περιήγησης από μόνο του, που χρησιμοποιείται για περιήγηση στον ιστό, αλλά το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η εξόρυξη κρυπτονομισμάτων.

Το Presearch είναι μια μηχανή αναζήτησης που ανταμείβει τον χρήστη για κάθε αναζήτηση που κάνει.


Τι είναι το coinpayu;
Το coinpayu είναι μια πλατφόρμα «πληρωμής για κλικ». Αυτό σημαίνει ότι σας ανταμείβουν με κρυπτονομίσματα για παρακολούθηση διαφημίσεων.
Το coinpayu είναι κυρίως ένας ιστότοπος PTC που προσφέρει διαφορετικές ευκαιρίες να κερδίσετε επιπλέον κρυπτονομίσματα από προσφορές επί πληρωμή, έρευνες επί πληρωμή, διαφημίσεις, κλικ και πρόγραμμα παραπομπής.

FreeBitco.in

Δωρεάν κληρώσεις και στάνταρ κάποιο κέρδος ( έστω και μικρό ) σε Bitcoin κάθε μια ώρα.

Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στους αντίστοιχους ιδιοκτήτες τους - All copyrights belong to their respective owners.